Connect with us

Aktualitet

Segmenti Rreshen – Bukmire drejt shembjes totale

Shembje rruge, rreshqitje dherash e guresh ne te.

Ne Mirdite, shirat kane identifikuar nje situate alarmante per banoret e Njesise Administrative Kaçinar por duke u bere pengese edhe per banoret e Ungrejit qe levizin drejt Rreshenit.  Rruga prej 16 km ka shembje pergjate te gjithe gjatesise se saj.

Banoret thone se ky segment eshte i frikshem dhe se me shume gjasa do te izolohen me shiun e radhes ndaj kerkojne nderhyrje. Ata i kane vendosur ultimatum firmes qe te ulet me ta dhe te beje zgjidhje pasi ne rast te kundert do te perballet me ta.

Sipas banoreve, pastrimi i rruges nuk eshte zgjidhje pasi ketu duhet nje nderhyrje e re ndaj apelojne per zgjidhje perfundimrare.

Rruga perfundoi se ndertuari ne dhjetor 2017 dhe ajo u hap e re pasi nuk u perdor rruga ekzistuese qe ishte me e shkurter dhe kishte me shume qendrueshmeri

More in Aktualitet