Connect with us

Politikë

Numërohen votat e primareve në Lezhë

Shpallet fituesi edhe në Lezhë

Ka filluar rreth orës 20:00 numërimi i votave për primaret e Lezhës pas shtyrjes së orarit të votimit përshkak të fluksit të votuesve. Nga numërimi i votave në tre kutitë e votimit janë bërë publike edhe rezultatet përfundimtare.

Nga votimet e ditës së sotme kanë marrë pjesë 1970 anëtarë dhe simpatizane. Në përfundim të votimeve dhe numërimit total të votave ka dhënë këtë rezultat.

Pashk Gjoni 1026 vota ose 52%

Salvador Kaçaj 660 vota ose 33.5%

Maks Kola 203 vota ose 10.3%

Ergin Mataj 86 vota ose 4.3%

More in Politikë