Connect with us

Aktualitet

AKU dhe roli i saj në sigurinë ushqimore

Nga Alban Zusi Diskutimet për sigurinë ushqimore dhe konkretisht: nevojën për ndryshime ligjore për ti dhënë kompetencë/tagër AKU për të ushtruar funksionet e kontrollit ndaj kujtdo që prodhon...

Më shumë postime